LJ. MOSTE, KAŠELJ - Prodaja, Hiša Samostojna

Velikost: 314 m2

zgrajeno leta: 1992

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: LJ-Moste


Cena: 1.390.000,00 EUR
314 m², samostojna, zgrajena l. 1992, 4.759 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 1.390.000,00 EUR

Dodaten opis

Enkratna priložnost za nakup ekskluzivne samostojne hiše z večjim zemljiščem. Lokacija, večja parcela omogoča veliko zasebnosti, zaradi mikro lokacija pa hiter dostop do vse potrebne infrastrukture, AC priključka….

Hiša, ki je po podatkih GURSa velika 314m² obsega klet, pritličje ter nadstropje/mansardo.

Prostori v kleti: manjše stanovanje v velikosti 36,9m² z lastnim vhodom, večja garaža z

dvižnimi vrati (41,3m²), kopalnica, kurilnica ter shrambo z orodjem, garderobna soba, hodnik.

Prostori v pritličju: kuhinja v povezavi z jedilnico ter dnevnim prostorom z izhodom na teraso, ki je tlakovana in zimski vrt, hodnik, kopalnica z WCjem, soba – trenutno knjižnica, soba ter utility.

Prostori v nadstropju/mansardi: hodnik, dve večji sobi z izhodom na skupno teraso (neizdelana), kopalnica, poseben del, ki obsega spalnico s svojo garderobo ter kopalnico. Iz tega svojega dela je izhod na balkon.

Parcela na kateri stoji hiša je velika 4.759m². Parcela in okolica hiša sta lepo urejeni. Na parceli je tudi zidan bazen z dimenzijami 5mx10m z zunanjim tušem. Bazen je osvetljen od znotraj, okrog bazena pa je tudi razsvetljava. Za polnjene bazena se uporablja lastna vodna vrtina.

Ob hiši je dodaten lesen objekt, ki obsega pritličje in mansardni del. Objekt je namenjen hrambi vrtnega pohištva. Poleg je nadstrešek z letno kuhinjo ter prostor za dve osebni vozili.

Hiša ima vse priključke, ogrevanje urejeno na toplotno črpalko (možnost ogrevanja tudi na tekoča goriva). Del hiše (pritličje) ima urejeno talno ogrevanje v kombinaciji z radiatorji, ostali etaži se ogreva klasično na radiatorje.

Vpisano v zemljiško knjigo, vredno ogleda.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši prenovljeni spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si.


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 041/753-655 - Mirko
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje