LJ. MOSTE - Oddaja, Poslovni prostor Kombiniran prostor

Velikost: 730 m2

zgrajeno leta: 1980

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Kombiniran prostor

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: LJ-Moste


Cena: 5.200,00 EUR/mesec
730 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1980, visoko pritličje, oddamo. Cena: 5.200,00 EUR/mes

Dodaten opis

Oddamo poslovni prostor, ki se nahaja v bližini BTC-ja in vse ostale infrastrukture. Prostor se nahaja v visokem pritličju in polkleti poslovnega objekta  zgrajenega leta 1980.

Prostori v visokem pritličju so veliki 270m² in so primerni so za izvajanje različnih dejavnosti – pisarne, neživilsko trgovino, zdravstveno dejavnost, vrtec, predavalnice, namestitvene dejavnosti, športno rekreativne dejavnosti…Samo razporeditev prostorov lahko najemnik prilagaja svojim potrebam. Pred objektom je cca 15 parkirnih mest.  

Prostori v polkleti so veliki 460m², do katerih je dostop tudi po klančini. Primerni so za izvajanje različnih dejavnosti - skladišče, servis, proizvodnja, namestitev... Imajo  tri-fazni električni tok (3x100A). Višina stropov je 2,2m. Samo razporeditev prostorov lahko najemnik prilagaja svojim potrebam. Pred objektom je cca 6 parkirnih mest.

Možen je najem posameznega prostora v kleti in le tistega v visokem pritličju. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, lpp postajališče, bližina obvoznice, dostop možen tudi s tovornjaki...

Pogoji najema: plačilo varščine v višini dvomesečne varščine, sprotno plačilo najemnine.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje