LJ. ŠIŠKA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Velikost: 312 m2

zgrajeno leta: 2005

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

EI: Merjena EI: 81 kWh/m2a

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: LJ-Šiška


Cena: 15,00 EUR/m2/mesec
312 m², pisarna, zgrajena l. 2005, 5/5 nad., Oddamo svetlo, moderno poslovni prostor, ki se nahaja v najvišjem nadstropju poslovnega objekta MODRA HIŠA, oddamo. Cena: 15,00 EUR/m²/mes

Dodaten opis

Prostor s čudovitim razgledom obsega 5 pisarn, sejno sobo, sprejemno pisarno in čajno kuhinjo (opremljena s kuhalno ploščo, hladilnikom in pomivalnim strojem), vse v izmeri 315 m².

V ceno je vključena tudi večja terasa v velikosti cca 197m². Terasa poteka okrog celotnih pisarniških prostorov, južni del, ki ima pogled na Ljubljanski grad je izdelan v lesu in služi kot prostor za sprostitev ali neformalno druženje.

V uporabi so tudi skupni sanitarni prostori.

V pritličju objekta je recepcija z 24 urnim varovanjem.

Vse stene , razen sten, ki mejijo na sanitarije in sosednjo pisarno, so steklene in premakljive.

Upravljanje razsvetljave, ogrevanja in žaluzij je izvedeno daljinsko prek CNS sistema. Prostor je možno razdeliti v več samostojnih enot, obdržati trenutno zasnovo, ali pa izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (tako imenovani open space).

Pisalne mize omare in stoli so visoko kakovostna pisarniška oprema, ki jo je možno v celoti uporabiti.

V objektu je tudi dvigalo. V prostore se dostopa s ključem ali s pomočjo sistema za prepoznavanje E-key.

Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih Modre hiše. Možen je najem štirih parkirnih mest po ceni 85 EUR/parkirno mesto/mesec.

Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce, ki so brezplačna. Možnost najema manjšega prostora v velikosti 110m², ki se nahaja v isti etaži poslovnega objekta.

V objektu se nahaja tudi restavracija, banka…. Vredno ogleda.

Možnost hitrega prevzema prostorov.

Cena najema 15 EUR/m²/mesec + 22% DDV (3,30 EUR/m²/mesec) = 18,30 EUR/m²/mesec. Cena najema ne vključuje stroškov. Pogoj najema: plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin in sprotno plačilo najemnine.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje