MORAVČE - Prodaja, Hiša Samostojna

Velikost: 269.8 m2

zgrajeno leta: 1976

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Moravče


Cena: 217.500,00 EUR
269,8 m2, samostojna, zgrajena l. 1976, 793 m2 zemljišča, Posredujemo pri prodaji samostojne hiše, ki se nahaja se na mirnem kraju v bližini Moravč s prekrasnim razgledom in se koplje v soncu. Stoji čisto blizu gozda in okoliških travnikov ter srednje visokih hribov (med drugim Limbarska gora) - idealno za rekreacijo in sprehode v neokrnjeni naravi, prodamo. Cena: 217.500,00 EUR

Dodaten opis

Hiša obsega klet, pritličje in nadstropje.

Klet: 2/3 nad zemljo; predsoba in oblačilnica, velika bivalna soba, kurilnica, garaža z delavnico, shramba, drvarnica. Pod teraso, v nivoju kleti in dvorišča je še ena garaža.

Pritličje: velika in svetla dnevna soba s kuhinjo; ob dnevni sobi je prostorna, na jug in zahod obrnjena delno pokrita bivalna terasa, ki se nadaljuje v balkon na vzhodni fasadi hiše; dnevno sobo krasi velika kmečka krušna peč na drva, ki ogreva celo pritličje; kopalnica in posebej stranišče; spalnica; udobna garderobna soba.

Prvo nadstropje: 3/5 nadstropja predstavljata dve prostorni (na jug in zahod obrnjeni) bivalni sobi, vsaka s svojim izhodom na balkon nad teraso. 2/5 nadstropja je neizdelanega, so pa pripravljeni vsi priključki, da se celotno prvo nadstropje z majhnimi stroški spremeni v stanovanje in tako postane hiša dvostanovanjska.

Hiša je lepo vzdrževana, leta 2004 zamenjana streha in okna.

Zraven hiše sta zelenjavni vrt in prostorno asfaltirano dvorišče. Celotna parcela je ograjena.

Ogreva se na več načinov - po želji in potrebah: Za ogrevanje pritličja zadošča krušna peč na drva v dnevni sobi, ki se nahaja v središču hiše. Za ogrevanje celotne hiše, torej tudi 1. nadstropja in velike bivalne sobe v kleti, lahko uporabimo centralno kurjavo na olje ali pa kombinacijo centralne kurjave in krušne peči na drva. Za ogrevanje sanitarne vode dobre pol leta (od konca marca do sredine oktobra) skrbijo sončni kolektorji na strehi, preostanek leta pa plinski pretočni bojler.

Hiša je učinkovito toplotno izolirana. Nahaja se le cca 25 minut vožnje iz Ljubljane.

Vpisano v zemljiško knjigo in vredno ogleda.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 041/432-982 - Štefka
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje