RADOMLJE - Oddaja, Poslovni prostor Delavnica

Velikost: 775 m2

zgrajeno leta: 2017

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Delavnica

EI: Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Radomlje


Cena: 6.750,00 EUR/mesec
775 m2, delavnica, zgrajena l. 2017, pritličje, Oddamo leta 2017 zgrajen poslovni objekt neto tlorisne površine 775 m2, oddamo. Cena: 6.750,00 EUR/mes

Dodaten opis

Objekt je premišljeno projektiran in izveden iz kvalitetnih materialov in opreme (3 slojna okna višjega cenovnega razreda, ALU električno vodene rolete na vseh oknih, kvalitetna sanitarna oprema, med drugim tudi proizvajalca Villeroy & Boch, kvalitetne talne obloge, 3x popolnoma avtomatizirana ALU drsna vrata…).

Tehnično je varovan s senzorji in kamerami, gretje in hlajenje je izvedeno s toplotno črpalko. V objektu je industrijska elektrika.

V pritličju se nahajajo tri skladišča, dve pisarni, ločene sanitarije, predprostor, uporaben nadstrešek in stopnišče, ki vodi v nadstropje. Neto površina pritličnih prostorov je 500 m2. Višina stropa je do 6m. (med fotografijami ni slike skladišča v pritličju).

V nadstropju se nahaja večja pisarna z lastnimi sanitarijami, 3 ločene pisarne s sanitarijami ter večje skladišče / razstavni salon. Neto površina nadstropja je 275 m2.

Pogoji najema: plačilo varščine v višini dvomesečne najemnine, sprotno plačilo najemnine ter plačilo za posredovanje nepremičninski družbi v višini enomesečne najemnine + DDV.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje