RADOMLJE - Prodaja, Poslovni prostor Delavnica

Velikost: 600 m2

zgrajeno leta: 2017

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Delavnica

EI: Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Radomlje


Cena: 885.000,00 EUR
600 m2, delavnica, zgrajena l. 2017, Poslovni objekt - delavnica s pisarnami se nahaja v industrijski coni, prodamo. Cena: 885.000,00 EUR

Dodaten opis

Objekt je premišljeno projektiran in izveden iz kvalitetnih materialov in opreme (3 slojna okna višjega cenovnega razreda, ALU električno vodene rolete na vseh oknih, kvalitetna sanitarna oprema, med drugim tudi proizvajalca Villeroy & Boch, kvalitetne talne obloge, 3x popolnoma avtomatizirana ALU drsna vrata…)

Poslovni objekt je tehnično varovan s senzorji in kamerami. Gretje in hlajenje je izvedeno s toplotno črpalko. V objektu je industrijska elektrika.

V pritličju se nahajajo dve delavnici, dve pisarni, ločene sanitarije, predprostor, uporaben nadstrešek in stopnišče, ki vodi v nadstropje. Neto površina pritličnih prostorov je cca 500 m2. Višina stropa je do 6m (med fotografijami ni slike delavnice v pritličju).

V nadstropju se nahajajo 3 ločene pisarne s sanitarijami ter večje skladišče / razstavni salon. Neto površina nadstropja je cca 100 m2.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje