SELA NA KRASU - Oddaja, Hiša Vrstna

Velikost: 100.8 m2

zgrajeno leta: 1920
adaptirano l. 2006

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

EI: EI v izdelavi

 

 

Regija: S.Primorska

Upravna enota: Nova Gorica

Naselje: Sela na Krasu


Cena: 2.500,00 EUR/mesec
100,8 m², vrstna, zgrajena l. 1920, adaptirana l. 2006, 678 m² zemljišča, Posredujemo pri oddaji v celoti obnovljene in opremljene hiše, ki se nahaja na mirni in lepi lokaciji, oddamo. Cena: 2.500,00 EUR/mes

Dodaten opis

V hiši so štiri spalnice. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. V pritličju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s prehodom na teraso. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka).

Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3x1,5m). Narava v okolici vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Hiša je opremljena, ima vse priključke, ogrevanje na toplotno črpalko, 3 klime.

Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov. 

Hišo je možno tudi kupiti (nakup je primeren tudi kot investicija, zato lastnik nudi možnost prevzema celotnega že vpeljanega posla oddajanja nepremičnine).

Vredno ogleda.

Pogoji najema: cena 2.500 EUR/ mesec ter plačilo treh mesečnih varščin in 1 najemnine v naprej. V mesecu julija in avgusta je cena najema 3.200 EUR/teden.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje