DOBRUNJE - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Velikost: 112.4 m2

zgrajeno leta: 2020

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

EI: EI: Izračun ni mogoč

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: Dobrunje


Cena: 300.000,00 EUR
112,4 m², 4-sobno, zgrajeno l. 2020, 56 m² zemljišča, P/2 nad., prodamo. Cena: 300.000,00 EUR

Dodaten opis

V zelenem in mirnem predelu Ljubljane, v soseski Dobrunje je v fazi gradnja dveh modernih vila blokov. V vsakem bo 8 stanovanj, različnih velikosti.

4 sobno stanovanje z oznako A1 v velikosti  72m² obsega:

· Predprostor, garderobo

· Kopalnico

· Dnevno bivalni prostor s kuhinjo

· Dve sobi

· Kabinet

· Stopnišče v kletni prostor, kjer se nahaja dodaten prostor s shrambo 40,4m²

Iz dnevno bivalnega prostora je izhod na lastniški atrij v velikosti 56m²

Stanovanju pripadata  tudi dve zunanji lastniški parkirni mesti.

Stanovanje odlikujejo odprtost prostorov, funckionalen oz moderen tloris, veliki pomožni prostori.

DODATNE INFORMACIJE O SAMEM OBJEKTU:

LOKACIJA: 

Objekta sta od AC priključka Ljubljana – Sostro oddaljena le cca 2 kilometra, kar omogoča hiter dostop do vseh predelov Ljubljane in njene bližnje okolice.

Infrastruktura v naselju omogoča bivanje za posameznika, par ali družino saj so le nekaj korakov stran pošta, trgovina, vrtec, šola, bencinski servis ter lpp postajališče. V neposredni bližini je tudi veliko sprehajalnih poti in izletniških točk.

Dostop bo urejen iz javne ceste.

PRIKLJUČKI:

Stavbi bosta priključeni na javne komunalne vode (vodovod, kanalizacija, elektrika), posamezne stanovanjske enote pa urejeno etažno centralno ogrevanje na zemeljski plin (lastna peč). V posamezni stanovanjski enoti bo vgrajena tudi inverterske klimatske naprave. Urejen bu tudi lokalen prezračevalni sistem.

GRADNJA:

Gradnja objektov se je začela v letu 2019. Predviden zaključek gradnje pa je avgust 2020. Zgrajena sta iz kombinacije betonske konstrukcije ter opeke. Izolacija bo 20 cm, belo sive barve.

MATERIALI:

Pri gradnji pa so uporabljeni kvalitetni gradbeni ter vgradni materiali. Vhodna vrata v objekt bodo protivlomna alu vrata, v posamezni enoti bodo prav tako vgrajena alu protivlomna vrata, notranja vrata bodo narejena po naročilu (imela bodo skrite pante), po prostorih (razen kopalnice, kjer bo keramika) bo položen parket višjega kakovostnega razreda, vgrajene bodo podometne pipe, vsa okna bodo PVC troslojna s trojnim tesnenjem, nemškega proizvajalca VEKA, na oknih pa bodo krpanke na elektro motor.

OBLIKOVNA ZASNOVA:

Vila bloka obsegata štiri etaže: klet, pritličje, prvo nadstropje ter drugo nadstropje.

V kleti so shrambe.

V pritličju se nahajajo 3 stanovanja, nadstropju tudi 3 stanovanja, v drugem nadstropju pa le dve stanovanji z izhodom na ne-pohodno teraso. Vsakemu stanovanju pripada shramba v kletnih prostorih.

Vsa stanovanja odlikuje, funkcionalen in modern tloris, zračnost ter svetli prostori.

Ob objektu bodo parkirna mesta na katerih bo možna ureditev elektro polnilnice (vodi pripravljeni) ter manjše otroško igrišče.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 041/435-626 - Uroš
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje