LJ. MOSTE, SOSTRO - Prodaja, Hiša Samostojna

Velikost: 376.7 m2

zgrajeno leta: 2007

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: LJ-Moste


Cena: 795.000,00 EUR
376,7 m², samostojna, zgrajena l. 2007, 331 m² zemljišča, Le nekaj minut stran od AC priključka, v bližini sprehajalnih in kolesarskih poti se nahaja večja hiša z garažo in svetlimi stanovanjskimi prostori, prodamo. Cena: 795.000,00 EUR

Dodaten opis

Hiša je velika 376,7m² (bruto-z garažo, balkoni in teraso, neto 268,20m (neto) in obsega tri etaže (P+1N + 2N) s posameznim stanovanjem v vsaki etaži.

Pritlično stanovanje obsega: predprostor oz hodnik, kurilnico, veliko dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnim kotom, hodnik, dve sobi (ena z balkonom), kopalnico, izhod na atrijski del.

V stanovanju v prvem nadstropju se nahajajo: hodnik, dve sobi, kopalnica ter kuhinja v povezavi z dnevnim prostorom in jedilnim kotom ter večjo teraso.

Stanovanje v drugem nadstropju obsega hodnik, dve sobi (iz obeh izhod na balkon), kopalnico, priročno shrambo ter dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in jedilnim kotom. Nad stanovanjem sta dva dodatna prostora.

Vsa stanovanja so svetla, prostorna in zračna, trenutno opremljena (dogovor glede opreme) ter so povezana s skupnim svetlim stopniščem.

V pritličju se nahaja tudi garaža.

V vseh stanovanjih je v hodnih in v kopalnicah keramika, v ostalih prostorih parket oz vinil. Kjer je keramika, je urejeno talno gretje. Drugače se ogreva na elektriko (možno na kurilno olje).  

Glede na razpored je možno hišo uporabljati kot trostanovanjsko (hiša je tudi etažirana).

Hiša stoji na parceli veliki 331m². Zemljišče okoli hiše je tlakovano in se uporablja kot parkirišče ter atrijski prostor.

Lokacija omogoča hiter dostop do AC priključka, pri hiši je lpp postajališče…

Vpisano v zemljiško knjigo.


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 041/435-626 - Uroš
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje