LJ. VIČ, TEHNOLOŠKI PARK - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Velikost: 91 m2

zgrajeno leta: 2013

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: LJ-Vič


Cena: 12,00 EUR/m2/mesec
91 m², pisarna, zgrajena l. 2013, 2. nad., Tehnološki park Ljubljana leži na Brdu v Ljubljani in je najbolj prodorna lokacija za visokotehnološka podjetja, kamor sodi tudi vaša dejavnost, oddamo. Cena: 12,00 EUR/m²/mes

Dodaten opis

Oddamo poslovni prostor - pisarne v novozgrajenem objektu v Tehnološkem parku.

Prostori so dostopni, svetli, veliki, z velikimi okni. Poslovno središče leži tik ob ljubljanski obvoznici in ima zato odlične povezave z mestom, Slovenijo in z letališčem Brnik.

Svetle pisarne se nahajajo v drugem nadstropju. Souporaba WC-ja (moški in ženski) ter čajne kuhinje.

Pisarne so dokončane, z laminatnim podom in pasivnim prezračevanjem. Okna imajo trojno zasteklitev in se lahko odpirajo. Elektro in telefonske/internetne inštalacije  so položene. Vsak najemnik sam sklene naročniško razmerje s ponudnikom internetnih storitev vse glede na dejavnost. Ožičenje je pripravljeno, tako da so v povprečju tri enofazne vtičnice in dve UTP vtičnici (npr. internet in telefonija) na delovno mesto. Cena najema ne vključuje DDV-ja in stroškov.

Vseljvo s 1.6.2020. Pisarne se lahko najamejo prazne oz je po dogovoru z dosedanjim najemnikom možen odkup pohišrva in opreme, ki je praktično nova in ki je trenutno v pisarnah (fotografije) za 10 do 15 delovnih mest.
 

Možnost najema parkirnih mest v garažnem delu poda objektom (85EUR/parkirno mesto/mesec + DDV).

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.mka.si. Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate, za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@mka.si


Kontakt

Prodajalec: MKA NEPREMIČNINE d.o.o.
Naslov: Vojkova cesta 4 - Bežigrad, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/436-01-91 , 040/342-222 - Vlado
Email: info@mka.si

Vaše povpraševanje